AB Tennis

Resultater Ungdom


Kåringer

Her kan du følge med i, hvordan det går denne gruppes medlemmer i interne og eksterne turneringer:

Minitennis prinsesse

Roza stillede op i minitennis i Uvelse i den 6. februar 2011. Hun havde tilmeldt sig i 2 rækker u11 og u13.

Roza mødte i de første 2 kampe i u11 modstandere hvor Roza leverede op til favoritværdiheden. Vinder sikkert med cifrene 5-1 og 6-1. 3. kamp blev afgørende for videre deltagelse. Hun skulle møde en Lyngbyspiller som også havde vundet de 2 første kampe. Men igen var hun sin modstander overlegen og vandt kampen med hele 7-0. Roza vinder sin pulje med samlet cifre 18-2, meget flot præstation. Kvartfinalen mødte hun en Gentoftepige, hvilket igen var en overkommende lig opgave, sejre 6-1. Semifinalen var den moralske finale idet Roza og HRT pigen var helt klart de bedste i rækkerne. Men her viste det sig, at hun på dagen var klasser bedre en de fleste, Roza vinder uden besvær med 6-1. Finalen blev en walk-over, en sejr på 6-1.

Senere på aften stiillede hun op i u13. Igen var Roza overlegen i puljekampene som hun vandt sikkert med store cifre i forhold til andre. Semifinalen skulle hun møde en VSTpige som for første gang kunne give Roza lidt modstand. Kampen blev meget jævnbyrdig, men Roza havde en af sine gode dage og kunne derfor vinde med 5-2. Finalen skulle nu afvikles, og for første gang var hun ikke favorit, idet modstanderen var HRTspiller som også havde vundet turneringen tidligere på året. Roza var så meget ovenpå på grund af tidligere kampe at hun efter 5 min. førte 2-0 i partier. Roza spillede fantastisk og modstanderne tabte mere og mere modet. Hun kunne derfor udspille sin modstander - resultat 4-1.

Alt i alt en rigtig god turnering. Vi kan roligt kalde hende minitennis prinsesse.

Flere AB-spillere var i kamp under det just overståede Sjællandsmesterskab !

Roza leverede igen-igen et formidabelt resultat - denne gang i U12 ved at nå semi mod den senere vinder - flot Roza ! I double med Ida var det lige ved og næsten med 7-10 i tredje.

Martha klarede sig stærkt videre fra første runde, og anden runde, og minsandten også kvarten, så Martha kan være rigtigt stolt af en semifinaleplads ved sit første SM !
Også i mixdouble stillede hun op - her sammen med Jonathan, men lodtrækningen var hård mod seeded 1-parret fra Gentofte. Helt uinmponerede gik AB-spillerne dog til opgaven og pludelig stod det 5-4, 40-0 og dermed 3 sætbolde ! Gentofte-doublen var dog sej, kom igen og vandt desuden hele mesterskabet, men var 1. sæt kommet i hus til ABerne, havde mulighederne været der ...!
Andreas, der i år er U14-spiller, gik fint videre til anden runde, men tabte her i tre sæt. Lauge havde en uheldig lodtrækning med førsterundekamp mod den senere finalist, der kun tabte finalen i matchtie-break, så det var exit for sidste års finalist.

AB Tennis fik endnu en titel her i weekenden, da Jonathan Elkjær Sloth gik hele vejen i Play & Stay Tour i minitennis i Uvelse Hallen i Nordsjælland !

Jonathan stillede op i U11-rækken og lagde ud med to sejre i puljen mod spillere fra KB og HIK, hvorefter puljens favorit, Victor fra Bornholm kom foran på flot taktisk spil. AB'eren kæmpede dog hele tiden for sin chance og formåede at presse sin modstanderen, så kampens resultat til sidst blev 4-2. Semifinalen mod Max Emil fra Gentofte blev noget af en gyser ! Jonathan var godt slidt efter de 4 hårde kampe, og var nu oppe mod en utrolig sikker, og meget netsøgende spiller, der hurtigt kom på vinderkurs med 2-0 ! Jonathan fandt ud af at lobbe, og fik igen presset sin modstander til at fejle - 3-2, og finaleklar !
Spændingen steg til kogepunktet, da Jens Christian fra Hørsholm, som ellers var bagud, udlignede med under et minut igen til 3-3 !! HRTspilleren servede - 15 lige - og slutsignalet lød !!! Begge drenge gik sammen op til turneringslederen for at spørge om hvordan, der nu skulle findes en vinder... Og svaret var : èn afgørende bold skulle spilles ! Der blev annonceret afgørende bold på bane 5, og alles opmærksom rettedes mod Jens Christian, der nu servede. Efter 10-15 gange over nettet fik han lagt næsten afgørende pres på Jonathan, der dog vha sin baghånd slog contra og duellen fortsatte. Alle holdt vejret, og efter en slagduel på ca. 25 slog J.C. en forhåndcross ud, så Jonathan kunne juble som vinderen med mindst muligt margin.
Tillykke Jonathan - flot kæmpet !

Flot af Roza - endnu engang !

I starten af Marts deltog Roza i en stor minitennis- turnering i Uvelse, og den seje AB-pige spillede sig helt frem til finalen ! Her trak modstanderen dog det længste strå, og Roza tog dermed  en flot 2.-plads !

SM inde u12

Efter en flot turnering nåede Lauge helt frem til finalen i SM Inde U12 (Kategori 3) , før han blev besejret.
Overfor ham stod Benjamin Bruun, Greve, som simpelthen fik alt tilbage over nettet ! Hvis Lauge's serv havde kørt som den plejer, ville det måske have set anderledes ud... Men efter mange lange dueller, og specielt fremgang i baghånden, var Lauge var vist meget tilfreds med at stå med 2.præmien i hånden...

Lauge helt til tops

Sidst på året 2009 strøg Lauge helt til tops i FTK's store Minitennisturnering !

Efter elleve 15-minutterskampe (!) på 5 timer lykkedes det Lauge, via finalesejre i både U11 og U12, at tilkæmpe sig 2.pladsen i sin egen aldersgruppe, og minsandten også en flot 1.plads i aldersgruppen over !

I samme turnering deltog også Anastasija og Roza.

Anastasija kæmpede rigtigt godt i en stærk pulje, og høstede værdifuld erfaring, som hun kan bruge i næste turnering !

Roza vandt to flotte kampe ud af tre, og lå til at gå videre fra sin pulje.

Imidlertid gik kun nr. 1 i hver pulje videre, så det må siges at være solidt af Roza at slutte blandt de første 8 i så stærk en turnering !

Nyheder
11.10.21
Tennis Ledelse
SÅ SKER DET Nattennis-event i efterårsferien, AB
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Tennis Ledelse
Resultat fra vore lille spil ved opstillingsmøde 2021

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd