AB Tennis

Nikolas og Conrad i bonusfinalen...

7. maj 2018
...og begge spillere nød godt af den solrige weekend og kvitterede med nogle flotte kampe på ABs anlæg.
Finalen blev vundet af Nikolas fra AB - Stort tillykke ;o)
Hovedturneringen i U14-Drenge blev vundet overbevisende af Kasper Thielsen, KB, mens bonusrunden i U14 Piger gik til Nikolina Rajovic fra Farum - tillykke til dem begge.
Forårets største turnering, KB Erhvervsklub Cup blev afgjort for kvinderne og her var finalen et opgør mellen den rutinerede Julie Noe og stortaalentet Sofia Nami Samavati - rutinen vandt i en meget tæt 3-sætter. Lauge fra AB leverede en god sæsonstart med 3 sejre og nederlag til den italienske grusspecialist, Andre Girardi, der senere vandt.
Finalen i herrernes højeste række, Kat G. er blevet rykket til i dag, mandag 7/5 kl.17.30 ! (Det var måske en overvejelser værd at tage ind til
KB, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg, og se opgøret mellem Nicolai Ferrigno og Søren Borup Wedege...??).

ABs Oscar vandt en vigtig sejr i Hørsholm i U10, mens Thor, Valdemar CP og Nikolaj alle vandt førsterundekampe i Birkerød U12.
Thor spillede noget af sit bedste tennis og kun knebent gik hans semifinalemodstander videre (8-10 i Supertiebreak). Også Valdemar røg ud i Supertiebreak 5-10), mens Nikolaj fik stærk modstand, og måtte stille sig tilfreds med førsterundesejren. Hannah var med i stærkt felt i Hillerød kat 2, hvor det blev til en enkelt kamp.
Linus styrede sikkert mod semifinalen i AB Forårscup ligesom Amalie i samme turnering på hjemmebane, men begge spillere var overmatchede her, og favoritterne gik videre.
Debut til flere nye AB'ere (Naomi, Inge, Amanda, Marija) var rigtigt positivt, og Alisa slog stærk spille ud i første runde.

Den kommende weekend er der både Sommertourturneringer i Espergærde, Fredensborg, Farum, Vedbæk, Roskilde, KB og Århus, mens der er Divisionsholdkampe og Unionsholdkampe for både Juniorer og seniorer - her har AB som bekendt mange spillere/hold med ;o)
Tør vi håbe på at vejret bliver lige så fint som den forgangne weekend ....??Nyheder
19.1.19
Unge
Både Alisa og Liva er klar til semifinalerne ved Regionsmesterskaberne !
Kalender
24.1.19
Motionister
DagDropInn i AB Hallen
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Unge
Skum i up-tempo ;o)

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd