AB Tennis

AB Jubilæumscup - 130 år

6. maj 2019
Fredag d. 3. maj var der Jubilæumscup på AB's grusbaner. En turnering med både egne spillere og gæster fra nærområdet. I den forbindelse var 24 talentfulde spillere tilstede fordelt over aldersgrupperne U12 drenge, U14 drenge og damesenior.

Det var et vellykket stævne, der blev spillet på AB’s baner og dermed var anlægget fyldt med glade og dygtige tennisspillere, der gav den fuld smash fra tidlig eftermiddag og til aften. Hele dagen bød på spændende og tætte dueller mellem spillerne, hvor særligt finalen for damesenior mellem 1. seedede Maja Arsovic (AB) og 2. seedede Natcha Lemvard (Hørsholm-Rungsted Tennisklub) kan fremhæves som et af de tætteste opgør i turneringen. Med ciftrene 7-6(5), 7-5 var det dog vores egen Maja, som i sidste ende kunne løfte trofæet. I semifinalen havde Maja også vundet en tæt kamp mod en anden AB'er Josefine Grünfeld. I bonusrunden var det også en ung akademiker, som stod øverst på skamlen, da AB's Tara Araghi vandt nogle flotte sejre.

U12-turneringen blev vundet af vores egen Thor Bangert, som kun afgav fire partier undervejs i sine tre kampe, inden han stod med guldmedaljen. En virkelig overbevisende indsats.

Vi vil gerne fra AB’s side benytte lejligheden til at sige tak til alle spillerne for at deltage, til de frivillige og trænere for arbejdet bag stævnet og et stort tillykke til vinderne: Thor Bangert (AB U12 drenge) Emil Vinberg Nielsen (Rødovre U14 drenge) og Maja Arsovic (AB Damesenior).

Nyheder
11.10.21
Tennis Ledelse
SÅ SKER DET Nattennis-event i efterårsferien, AB
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Tennis Ledelse
Resultat fra vore lille spil ved opstillingsmøde 2021

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd