AB Tennis

AB Sensommer Cup blev en stor succes

2. september 2019
(På fotoet : U12 Finalisten William, Gentofte og vinderen Gustav, KB)

ABs tennisanlæg var den forgangne weekend fyldt til bristepunktet af turneringsivrige tennis-juniorer i alderen 11 til 16 år fra hele Sjælland (og én fra Sverige).

Der blev dystet i 97 kampe fra fredag til søndag, og de 85 deltagere oplevede et godt flow i afviklingen af de mange kampe - dog med op til 45 min. forsinkelse midt på eftermiddagen, lørdag.

Vejret viste sig fra sin velkendte, lunefulde side med sommervarme over 26 grader og skybrud natten til søndag, som lagde hele anlægget under vand ! Søndag morgen skulle der derfor arbejdes med at få vandet ledt væk fra banerne, og med hjælp fra Williams mor, Clara's far, Tine, m.fl. fik turneringsledelsen støt og roligt klargjort den ene bane efter den anden, således at program-tiderne kunne overholdes, så semifinaler og finaler blev afviklet uden større forsinkelser.

Det sportslige kan kun betegnes som en stor succes for turneringstennis - alle de unge udviser en entusiasme, der er en fornøjelse at være tilskuer til.

På baggrund af tilmeldingerne til AB Sensommercup er det klart og tydeligt, at der er stor efterspørgsel på flere af denne slags turneringer (hvor man er garanteret mindst 2 kampe), så spillerne får mulighed for at komme i kamp meget oftere.

ABs 7 deltagere kunne nyde godt af hjemmebanefordelen, og leverede alle en god, seriøs indsats.
Specielt Viktor Rajovic må siges at overraske positivt ved at være meget tæt på en finaleplads i U14-Herresingle efter et meget tæt semifinaleopgør 76(4) 46 (10-5) mod den senere vinder Oscar H. Bardram fra Gentofte.

Vores egen Atiana Lewandowska besejrede i første runde en anden AB-spiller, i form af Amanda Parson, da de stillede op i U16 damesingle. I kvartfinalen måtte Atiana desværre se sig slået af den førsteseedede Nicoline Adriansen fra Ølstykke. Samme Nicoline blev også AB-spilleren Tara Araghis endestation i semifinalen, og Ølstykke-spilleren endte med at tage en sølvmedalje. Bravt kæmpet af vores egne piger!

I U16 herresingle ville lodtrækningens skæbne desværre endnu engang, at to af vores egne skulle mødes allerede i første runde, og her vandt Nikolaj Bendtsen over Hans Fischer. Kvartfinalen mod den 1. seedede Lyngbyspiller Ludvig Enrum blev dog desværre endestationen for Nikolaj. En anden AB-spiler, Tyler Trumble, vandt overbevisende i første runde, men måtte desværre se sig slået i kvartfinalen til den senere finalist Frederik Rasmussen.

I 14 damesingle gav Nikolina Rajovic KB-spilleren Nadia Hassouneh en god kamp, med flere flotte dueller. KB-spilleren trak dog det længste stik, men tabte efterfølgende til den senere vinder af rækken.

U14 herresingle havde deltagelse af Axel Olesen, Nikolaj Lund Bendtsen og Viktor Rajovic, og sidstnævnte nåede helt frem til semifinalen efter en uhyre spændende kamp, mod den senere vinder. Som tidligere nævnt taler cifrene 7-6, 4-6, 10-5 sit tydelige sprog.

AB-spilleren David Toustrup havde fået et wild card til U12 herresingle, og gav også VST-spilleren en god kamp, men det blev desværre endestationen.

Læs alle resultaterne her: dtf.tournamentsoftware.com

Alt i alt en tennisweekend af de helt store på ABs dejlige anlæg.

Nyheder
18.1.20
Unge
Nikolas er Sjællandsmester ;o)
Kalender
1.2.20
Ungdom
U10 Skumtennis: AB - Virum-Sorgenfri
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Tennis Ledelse
Nytårskur 2020

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd