AB Tennis

UM er i fuld gang, og ABs Nikolas vandt kval-finalen, selv om ...

29. juni 2020
UM er i fuld gang, og ABs Nikolas vandt kval-finalen, selv om hans modstander var lige ved at snuppe første sæt i den bagende sol.
Nikolas havde dagen før vundet første kamp over en ellers stærk spiller fra Virum, og i dagens opgør mødte han Mikkel fra Helsingør.
Efter højst 5 minutters opvarmning tog spillerne fat på første sæt, og det bølgede frem og tilbage indtil 65, hvor Helsingørspillerne var tæt på med en sætbold. AB'eren sikrede dog en tiebreak, og hev den i land med 7-4. Andet sæt blev præget af tiltagende vind på B93, og det var Nikolas, der tog de vigtige points, så han til sidst kunne afgøre kampen med cifrene 76(4) 61. Flot spillet og derfor var det med et stort smil, at AB'eren kunne gå til lodtrækningen, som ref. Tom Gustavsen foretog sammen med U16-drengene i overværelse af en lille skare af tilskuere - meget spændende og underholdende.
Lodtrækningen kan som bekendt ses på tennis.dk, men vi kan afsløre, at Nikolas slap for seedede spillere og trak en anden kvalifikant, som har fordel af hjemmebane.
Held og lykke med morgendagens singlekamp, og også med den senere doublekamp, hvor makkeren er selvsamme Mikkel fra dagens kamp, og modstanderne fra KB og Hillerød ;o)Nyheder
3.7.20
Unge
Ungseniorerne træner i en regnvejrspause...
Kalender
8.8.20
1. holdet
2. Div. Damer: AB - Trørød
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Tennis Ledelse
Holdsejr ;o)

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd