AB Tennis

Flotte sejre til ABs unge talenter...

10. august 2020
Den forgangne weekend bød på divisionsholdkampe for ABs seniorhold.
Alle var naturligvis spændte på, om sommerferien-formen var blevet holdt ved lige tilstrækkeligt til, at vi kunne være med i de to opgør mod Trørød og Hillerød.

Begge klubber stiilede med deres bedste dame- og herrespillere, så der var hård konkurrence - mest for herrernes vedkommende, der på papiret var overmatchet mod stærke Hillerød-spillere.
De unge AB'ere troede dog på holdsejren hele vejen og efter den sidste dramatiske 1.-double (Arthur og Lauge vandt 67 63 10-6) og flere super tie-breaks i de øvrige kampe kunne AB trække sig sejrrigt ud af opgøret med 4-2. Kasper viste stor styrke og rutine og hev sin singlesejr hjem med 10-8 i match-tie-break.
Nikolas var tæt på, men måtte se match-tie-breaken gå til den nykårede UM-Mester Adam Tvede fra Hillerød.
Pigerne havde det lidt nemmere på hjemmebane, hvor udeholdet, der måtte trække de to doubler i den bagende varme omkring 30 grader - dog var der kamp til stregen for ABs første-single Amalie, der leverede et kæmpe come-back og vandt med cifrene 57 63 10-8 - virkelig flot !
Derudover var der singlesejre til både Anna, Atiana og debuterende Tara - 6-0 til AB, som efter dårlig start nu ligger lunt i midten af rækken.
(På fotoet ses pigerne under træningen, hvor der var indhentet stærk hitting-man).

Nyheder
17.9.20
Tilbud om motionisttræning
Se vedhæftede tilbud om træning for motionister.
Kalender
20.9.20
Tennis Ledelse
Søndags-træf ude mod Hornbæk
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Tennis Ledelse
Holdsejr ;o)

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd