AB Tennis

Nytårshilsen fra bestyrelsen

11. januar 2021
Kære AB Tennismedlemmer,

Det lysner! Ikke helt endnu med Corona, men dagene er begyndt at blive længere.

AB Tennis bestyrelsen ønsker hermed alle et rigtig Godt Nytår, med håbet om at vi så snart som muligt kan vende tilbage til banerne og samværet om den sport vi holder så meget af. Men inden da må vi væbne os med tålmodighed yderligere et ukendt antal uger.

I mellemtiden vil vi minde Jer om de mange positive ting der skete i AB Tennis sidste år, på trods af Corona:
• Vi er stolte af vores dygtige unge spillere. På de nationale tennisranglister sluttede vi 2020 med 2 spillere i top 50 hos U18-pigerne, 3 spillere i top 50 hos U16-drengene, 3 spillere i top 100 hos U16-pigerne samt 2 spillere i top 100 hos U14 drengene.
• På seniorsiden forblev 1. dame holdet i 2. division både indendørs og udendørs. Vores 1. herre hold forblev indendørs i 2. division, men rykkede udendørs ned i 3. division.
• Vores 1. hold i bedste Tennis Øst motionist-række kom som forsvarende til finalen.
• Ved Tennis Øst mesterskaberne blev vores herredouble (Jesper Erichsen og Kenneth Jørgensen) mester i B- rækken og i U16 var Nicholas Petrovic i finalen i både single og double.

Sidste år på denne tid var de sidste forberedelser i gang til et vellykket Nytårskur-arrangement, ligesom der sidst i februar var fin tilslutning til et kombineret turnerings- og opstillingsmøde. Standerhejsningen kunne desværre ikke afholdes, men der blev i juni afholdt en populær sommer-turnering & BBQ, og endelig det lykkedes af få afsluttet udendørssæsonen med et brag af en "Lyserød Lørdag" standerstrygning - som rejste et fint overskud til kampen mod brystcancer.

Lige nu er bestyrelsen fokuseret på forbedringer af udendørsanlægget. Vi arbejder derudover med idéer til at holde jeres opmærksom på vores fortsatte engagement, indtil den ufrivillige spillepause er ovre. Til de der venter spændt på indkaldelse til opstillingsmøde (afdelingens generalforsamling), forventer vi dette afholdt (online!) sidst i februar - med mindre ABs generalforsamling udsættes. Ift. de uger hvor træningen er aflyst, vil der senere ske en økonomisk kompensation. Bestyrelsen vender tilbage, når vi ved, hvornår vi kan komme i gang igen.

I disse mørke tennis-tider håber bestyrelsen på opbakning fra medlemmer, trænere, forældre og frivillige til ønsket om at få så meget ud af tennisåret 2021 som muligt - i den udstrækning corona bekæmpelsen gør det muligt.

Det vil være rigtig smart om du logger dig på banebooking og checker på ”Min side” om den e-mailadresse vi har på dig er den rigtige.
Ligeledes vil vi kraftigt opfordre alle der har en Facebook profil til at følge AB Tennis – da meget information vil fremkomme der fremadrettet. Og er du på Instagram så er det ab1889 du skal kigge med på.

Igen, de bedste Nytårsønsker!

Tennis-Bestyrelsen v/
Henrik Thue Hansen, Allan Kloppenborg, Allan Segerlund, Henrik Bruun, Pernille Parson og Henrik Jepsen.


Nyheder
11.1.21
Nytårshilsen fra bestyrelsen
Kære AB Tennismedlemmer,

Det lysner! Ikke helt endnu med Corona, men dage...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Tennis Ledelse
Holdsejr ;o)

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd