AB Tennis

Booking af udendørs fitness

3. marts 2021
Velkommen tilbage! Selvom det ikke er alle som er tilbage endnu, så er vi glade for at vi kan udnytte de muligheder der er for at være aktiv. Der skal samtidig lyde en tak til afdelingerne for at hjælpe hinanden, så der er plads til så mange som muligt.

For at alle afdelinger kan få fornøjelse af vores udendørs arealer, så har vi lavet et midlertidigt bookingsystem, så man kan booke udendørs fitnessområdet i specifikke tidsrum hvis man er samlet i en større gruppe. Så hvis trænere skal lave holdtræning på fitnessområdet, så book via dette link: www.supersaas.dk

Fitnessområdet er for alle, men i disse specielle tider, så vil vi gerne sikre at der ikke er flere forskellige grupper, som er i vejen for hinanden eller blandes sammen, og derfor vil vi optimere oplevelsen for alles skyld.

Book derfor også HØJEST 2 gange træning pr. uge, da vi er mange som skal deles om faciliteterne frem til det hele kan åbnes op.

Dette bookingsystem er til for at sikre, at man ikke forsamles flere end restriktionerne tillader, og samtidig giver det vores servicemedarbejdere et bedre overblik ift. at skulle rengøre faciliteterne. Derudover undgår vi kødannelse, hvis flere hold ønsker at benytte faciliteterne samtidigt.

Tilbage er kun at ønske Jer en rigtig god træning udendørs!

Nyheder
12.4.21
Nu kan bane 10 og 11 udendørs bookes
Kære tennismedlemmer,

NU er det endelig tid til, at vi kan komme på grus...
Kalender
8.5.21
Tennis Ledelse
Standerhejsning
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Overordnede retningslinjer

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd