AB Tennis

Velkommen tilbage (snart)

31. marts 2021
Kære alle AB Tennis Motionister og Seniorer:

Så er det endelig ved at være tid, hvor vi kan se frem til byde jer alle velkommen tilbage på og omkring tennisbanerne, men selvfølgelig under overholdelse af de forhåbentlig sidste corona-restriktioner.

Under nedlukningen har bestyrelsen arbejdet på mange projekter - store som små - for at imødekomme de sikkert store forventninger til genopstarten. Medlemmerne vil løbende blive orienteret om de større projekter, hvor målet er at omlægge 2 grusbaner til 2 helårsgrusbaner med ny belysning samt gerne etablere et udendørs padelanlæg på "tennistrekanten."

Hvad angår aktiviteter for medlemmerne, skruer vi lidt op for ambitionerne. Disse vil omfatte, bl.a.:
• Lørdag 8. maj: STORE GENÅBNINGSDAG - Standerhejsning og Tennissportens Dag
• Træningstilbud mandag og torsdag, sidstnævnte med fælles-spisning hver 4. gang
• Fredag 25. juni: Hyggeturnering og BBQ
• Alle-mod-alle turnering over hele udendørssæsonen
• Klubmesterskaber for alle niveauer med start medio august
• Lørdag 9. oktober: Sæsonafslutning - Standerstrygning og Lyserød Lørdag

Som opfølgning på Tennissportens Dag (for interesserede/nye spillere), vil der i forsommeren blive afviklet et VOKSEN-INTRO forløb v. Cheftræner Bjarne, en mere organiseret version af det ellers glimrende tilbud som Bjarne har stået for de senere år.

Der er som sidste år tilmeldt 3 motionisthold til Tennis-Øst holdturneringeren (øvede motionister), samt 1 hold til holdturneringen i DGI regi - kaldet "Søndagstræf" (let øvede).

Interesserede motionister opfordres til at henvende sig til en af nedenstående udvalgsmedlemmer for at komme på en brutto holdliste for deltagelse i hold-turnering.

Det er bestyrelsens håb for den kommende udendørssæson at flere senior- og motionist- medlemmer vil slutte op om arrangementerne med deres deltagelse, og frivillige at hjælpe med til arrangementerne er altid velkomne.

Bestyrelsen arbejder på en række initiativer med henblik på bedre integration af nye medlemmer. Samtidig skal lyde en opfordring til alle medlemmer, nyere som 'gamle' - til at kontakte medlemmerne af senior- og motionistudvalget (se nedenfor) med spørgsmål og ønsker om alt, såsom træning, muligheder for at deltage på hold, sociale arrangementer osv.

Sluttelig gør vi opmærksom på, at kommunikationen til medlemmerne i fremtiden kommer til at foregå, ikke udelukkende, men i større omfang via de sociale medier. Vigtig information vil fortsat blive kommunikeret direkte pr. mail og opslået hjemmesiden, men vi opfordrer alle til også at følge os/abonnere på AB Tennis på Facebook og Instagram.

www.facebook.com
Instagram.com/ab1889

Bestyrelsen ønsker alle et forrygende tennis-år for resten af 2021:

Kontaktpersoner (medlemmer af Senior- og Motionistudvalget):
Henrik Jepsen (formand): 29273534 - jepsenhx@gmail.com
Kira Segerlund 60649934 - kira.segerlund@gmail.com
John Jørgensen: 30229645 - johnjoergensen56@gmail.com
Henrik Bruun 20283001 - henrik@besser-bruun.dk.Nyheder
12.4.21
Nu kan bane 10 og 11 udendørs bookes
Kære tennismedlemmer,

NU er det endelig tid til, at vi kan komme på grus...
Kalender
8.5.21
Tennis Ledelse
Standerhejsning
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Overordnede retningslinjer

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd