AB Tennis

Indendørssæsonen annulleres

31. marts 2021
DTF Holdturneringen inde 2020-2021 bliver ikke færdigspillet. Resultaterne annulleres og ingen hold rykker op eller ned.
Selvsagt, fordi der ikke blev åbnet op for indendørs voksenidræt i april måned.

Beslutningen er taget af Dansk Tennis Forbunds bestyrelse på baggrund af et forarbejde fra DTF Turnering.

Emil Bødker, direktør i Dansk Tennis Forbund
- Vi er vildt ærgerlige over, at vi skal afslutte holdturneringen på denne måde. Men ud fra en helhedsbetragtning mener vi, at det er den mest gavnlige løsning for dansk tennis og flertallet af klubber.

ABs 2. Division Damer slutter på en flot 3. plads med sejre af Maja på den hårde 1. single, Amalie, Jacqueline og Anna (Cecilie og Atiana kun til rådighed i få holdkampe). Flot come-back af Jacqueline efter pausen.

ABs 1. Herrehold, i en meget svær pulje, slutter på en delt andenplads med 3 holdsejre og et nederlag - stærk holdindsats!! Den store individuelle topscorer blev Nikolas med fire singlesejre (det absolutte gennembrud på seniorplan efter at Nikolas have vist flaget i den foregående udendørssæson mod meget stærke spillere med to singlesejre og tre doublesejre, og også gode præstationer i individuelle turneringer ), efterfulgt af Kasper og Lauge med 3 sejre (Lauge endda på 1.-singlen) og Axel i sin debutsæson på hold 1 med 2 sejre ud af 4 - meget flotte præstationer af det unge hold ! Også god støtte fra John, Ulrik, David og Arthur, sidstnævnte med en solid udesæson med 4 singlesejre og to doublesejre!

Spændende, hvad den kommende sæson vil bringe!

/Coach, bs

Nyheder
12.4.21
Nu kan bane 10 og 11 udendørs bookes
Kære tennismedlemmer,

NU er det endelig tid til, at vi kan komme på grus...
Kalender
8.5.21
Tennis Ledelse
Standerhejsning
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Overordnede retningslinjer

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd