AB Tennis

Motionist


Motionist

Motionistspillerne udfordrer hinanden ude og inde, og vi har et motionistudvalg, der bl.a. arrangerer spil og træning, for det meste på søndage aftener og lørdage her i vintersæsonen.

Se under nyheder og kalender her på hjemmesiden.

Som sidste år så går vi efter at der bliver spillet med rotation på 2 baner og teknik på 1 bane. Det vil være i perioden 1. maj – 30 september 2021 fra kl. 17.00 til kl. 19.00. En torsdag hver måned (i alt 5 gange) påtænker vi at spise sammen og være sociale – måske med lidt konkurrence.

Vi tænker, at det skal være for øvede spillere, og det vil sige, at er du helt ny kan vi nok ikke give dig den rigtige træning. Men du er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi og være med så kan du se om det er noget for dig/jer.

For hele sæsonen koster det kr. 500,00 – ja du læser rigtigt femhundrede kroner og det er incl. mad. Hvis du kun vil komme enkelte gange har vi sat det til kr. 50,00 excl mad.

Det hele påtænkes styret via events ’Teknik og torsdagshygge’ på vores Facebook-side ’AB Tennis’ – og af hensyn til planlægning samt banereservation kan du melde fra med 2 dages varsel. Yderligere information følger efter tilmelding.

Du tilmelder dig ved at kontakte Allan på e-mail: tennis@kloppenborg.me. I overskiften skal du skrive: ”Torsdag på AB”.

Er du interesseret i at leje en indendørs tennisbane her i vinter sæsonen, kan du ved henvendelse til AB's kontor få et overblik over hvornår der er ledige baner.

Du kan tegne kontrakt for en bane for resten af sæsonen, eller du kan leje en enkelt time.
Kalender
23.1.22
Tennis Ledelse
Holdkamp: AB Motion 1 - Rødovre 1
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Tennis Ledelse
Resultat fra vore lille spil ved opstillingsmøde 2021

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd