AB Tennis

Ny i klubben


Ny i klubben

AB Tennis står klar til at byde dig velkommen, hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med tennis. Hos os er både plads til helt nybegyndere (hvor vi tilbyder et voksenintroduktionsforløb til en fordelagtig pris – læs nedenfor) samt mere garvede tennisspillere.

Vil du gerne prøve tennis?
Du kan kontakte vores træner Bjarne, og så finder i sammen et tidspunkt hvor du kan fået prøvet tennis, enten ude eller inde, alt afhængigt af årstiden. Alle er velkomne, og du kan sagtens låne en ketsjer til at starte med.

Kontakt
Bjarne Sloth
E-mail: bs@abtennis.dk
tlf.nr. 50 41 69 22


I AB lægger vi vægt på at det skal være sjovt, udviklende og lærerigt at spille tennis. Vi favner både elite såvel som bredde, da vi er af den opfattelse, at det ene ikke udelukker det andet. Tværtimod!

Vores hold trænes af højt engagerede og dygtige trænere. Vi forventer, at Du som forælder viser respekt for trænere, klubben, for livet og arbejdet i klubben.
 
Vores levegrundlag er baseret på frivilligt arbejde. Vi kan ikke opretholde vores aktivitetsniveau uden hjælp fra frivillige trænere, ledere, sportslige ledere, bestyrelsesmedlemmer eller spillere og forældre. Alle skal vi give et nap med - for at AB fortsætter med at udvikle sig som klub.

Sådan kommer du i gang
Til din første træning er du velkommen til at møde op "som du er", dog mindst i et par fritidssko. Det vil dog hurtigt vise sig, at det vil være en fordel med et par indendørs/udendørs træningssko (alt efter hvornår i sæsonen du spiller). Vi anbefaler, at spillerne medbringer træningstøj, ketsjer og drikkedunk til træning. Efter træning er der mulighed for at bade i klubbens omklædningsfaciliteter, hvilket vi anbefaler, idet det erfaringsmæssigt giver et godt "socialt indslag" for spillerne.
 
Hvordan bliver jeg medlem?
Efter et par træningspas (højest 14 dage) er det tid til at indmelde sig i klubben. Hvis Du stadig vil gå til tennis, kan Du indmelde dig via hjemmesiden, ved udvalgte tilbud foregår indmelding via kontoret. Medlemskab påkræver kontingentbetaling som bliver brugt til træningsudstyr, turneringer, aktiviteter mv. - Alt sammen til glæde for dig som medlem.

Udover grundkontingentet betales yderligere et træningskontingent, der dækker det antal træninger om ugen, du som medlem ønsker. Som betalende medlem har du mulighed for at træne samt spille kampe for AB.

Kampe og stævner
Før du kan spille kampe for klubben, skal du være indmeldt. Så når Du har betalt dit kontingent er Du klar til at repræsentere AB i kamp. Kampe foregår i Dansk Tennis Forbunds regi. Du skal forhøre dig hos din træner i forhold til at blive tilmeldt en
turnering.

Hvis du er interesseret i at prøve at spille tennis, kan du kontakte os og lave en aftale om prøvetræning.

Cheftræner
Bjarne Sloth
E-mail: bs@abtennis.dk
tlf.nr. 50 41 69 22

Voksen-intro

Måske kan voksen-intro forløbet være noget for dig, som overvejer at starte til tennis?

Voksenintroduktion er for dig, der enten aldrig har spillet tennis før, eller kun modtaget begrænset tennisundervisning. Eller også vil du bare gerne starte op igen efter en lang pause. AB tilbyder dig en unik mulighed som seniorspiller for at få et godt og solidt kendskab til tennis og AB. Den primære målgruppe for forløbet er alle voksne i aldersgruppen 18-60+ år.

Prisen for dette særlige tenniskursus er kr. 500 kr., og for dette får du bl.a.:

- 6 timers holdtræning
- Gratis ketsjer ved efterfølgende indmeldelse i klubben
- Introduktion til de basale tennisteknikker
- Aktiviteter og tilbud målrettet helt nye spillere

Betaling skal ske til MobilePay nr. 500072. Husk at skrive tlf. nr. i informationsfeltet og/eller mailadresse, så vi kan kontakte Jer. (Man kan kun se 4 cifre i nummeret via MobilePay Erhverv).
Nyheder
11.10.21
Tennis Ledelse
SÅ SKER DET Nattennis-event i efterårsferien, AB
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Tennis Ledelse
Resultat fra vore lille spil ved opstillingsmøde 2021

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd