AB Tennis

Tennisskolen


En god måde at starte med tennis på er på AB's tennisskole. Her er der plads til alle nye spillere, uanset alder. Træningen planlægges af klubbens cheftræner og udføres af dygtige og kompetente trænere.

Der tilbydes tennistræning hele ugen på forskellige tidspunkter. I begyndelsen er det en fordel at træne med skumbolde/softbolde, ofte på små net og mindre baner. På denne måde får man mest ud af tennis i starten.

Udover tennistræningen består en træningstime også af leg, boldlege, koordinationsøvelser, balanceøvelser og meget mere - aktiviteter, der både er lærerige og samtidigt gør det sjovt at gå til tennis.

Klubben har traditioner for afholdelse af sociale aktiviteter hele året rundt. Her benytter en stor del af klubbens juniormedlemmer sig af chancen for at deltage i de forskellige aktiviteter, og her knyttes vigtige kontakter på kryds og tværs af alder og niveau.

Når man efter at have trænet jævnligt i et stykke tid, og har fået de basale teknikker på plads, vil det være naturligt at deltage i kampe på begynderplan. Her har vi hold på forskellige niveauer, ligesom vi afholder interne turneringer og informerer om udenbys turneringer.
For mere ambitiøse spillere er der masser af muligheder for at prøve kræfter med kampspil i forskelligt regi - Juniorholdkampe, individuelle turneringer, træningssamlinger-/kampe. mm.

Er du interesseret i at prøve tennis, kontakt da Cheftræner, Bjarne Sloth enten telefonisk (50 41 69 22) eller på mail bs@abtennis.dk , for nærmere aftale.


Alle er meget velkomne !Kalender
23.1.22
Tennis Ledelse
Holdkamp: AB Motion 1 - Rødovre 1
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Tennis Ledelse
Resultat fra vore lille spil ved opstillingsmøde 2021

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd